Λάρισα: Διοργανώνουν συνέλευση «κατά των κέντρων φιλοξενίας λαθροεισβολέων»

Πόση αηδία, μικροψυχία και εκφασισμό χωράμε ακόμα;

 

Σε ανοιχτή συνέλευση καλεί ο Λαρισινός «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος» στον Πλατύκαμπο, «κατά των κέντρων φιλοξενίας Λαθροεισβολέων και Ισλαμοποίησης της Ελλάδος». Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο κέντρο «Αχίλλειον».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος απευθύνει πρόσκληση προς όλους του Εθνικιστές και Πατριώτες, αλλά και σε όσους Έλληνες ενδιαφέρονται για τη Σωτηρία του Έθνους μας, να δώσουν το παρόν στην ακομμάτιστη ανοιχτή συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου του 2016 και ώρα 7 το απόγευμα στο κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης, κατά των κέντρων φιλοξενίας Λαθροεισβολέων και Ισλαμοποίησης της Ελλάδος. Η Παρουσία κρίνεται απαραίτητη και δεν πρέπει να λείψει κανείς. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.»

Σχόλιο Konnectiva: Σύμφωνα  με ενημέρωση από Λάρισα, ο συγκεκριμένος «πατριωτικός σύνδεσμος»  χωράει άνετα σε… επταθέσιο αυτοκίνητο και μάλιστα αραιά, αραιά! Εν αντιθέσει, χτες στο χώρο του καταυλισμό έγινε μαζική συνέλευση προσφύγων και αλληλέγγυων βγήκε ανακοίνωση των προσφύγων σε αραβικά αγγλικά και φαρσί που θα ανέβει σε λίγο, και επίσης αύριο υπάρχει κοινή συγκέντρωση έξω από τον καταυλισμό αλληλέγγυων και προσφύγων.

αναδημοσίευση από  larissagr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s