Λέσβος:Η Αστυνομία απειλεί με βίαιη εκκένωση λόγω… παράνομων αντίσκηνων στην παραλία!

Έχει πάτο το βαρέλι της ξεφτίλας;

Η Αστυνομία της αριστεράς, έδωσε διορία μίας ώρας στην αυτοργανωμένη ομάδα «No Border Kitchen» που προσφέρει φαγητό σε πρόσφυγες στη Λέσβο για να εγκαταλείψει το χώρο, αλλιώς απειλούν με βίαιη εκκένωση

Η «No Border Kitchen», είναι μία διεθνής ομάδα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, έχει εγκατασταθεί στον δρόμο μπροστά από την παραλία «Τσαμάκια», και ξεκίνησε ως κουζίνα αλληλεγγύης για μετανάστες/πρόσφυγες. Σταδιακά οργάνωσε τις δομές της και πλέον παρέχει στεγνά ρούχα, πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα οι μετανάστες, αλλά και μία προσωρινή διαμονή.

Η αιτιολογία για την εκκένωση σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι η δασική υπηρεσία έκρινε παράνομα τα αντίσκηνα στην παραλία.

Σχόλιο Konnectiva: Ο Ιονέσκο, ο μαιτρ του Θεάτρου του Παραλόγου σίγουρα πολύ θα ζήλευε που δεν σκέφτηκε κι εκείνος ένα τέτοιο σενάριο αιτιολόγησης, για κάποιο από τα έργα του, όπως τα παράνομα αντίσκηνα στην παραλία, που είναι πολύ πιο σοβαρό σαν θέμα από τους μισοπεθαμένους ανθρώπους που φτάνουν εκεί. (Γιατί φυσικά ο λόγος δεν είναι αυτός, είναι η υπακοή στους εταίρους που μας τραβάνε τ’ αυτί στο προσφυγικό. Ξεφτίλες.)

πηγή the press project

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s