Τελεσίγραφο από ΕΕ σε Ελλάδα: το-μπούλο από τα σύνορα της Ένωσης!

Ενδεχόμενο «καραντίνας» για την Ελλάδα. Ιδίως όσοι νοσούν απ’ τον ιο της «αλληλεγγύης» θα εξολοθρεύονται με συνοπτικές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «The Times» η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Σουηδία, η Δανία και τα άλλα παιδιά θα προειδοποιήσουν σήμερα την Ελλάδα ότι έχει στη διάθεσή της 6 βδομάδες για να σταματήσει τη ροή των προσφύγων από την Τουρκία, αλλιώς μπαίνει σε «καραντίνα» και τίθεται εκτός Σένγκεν, δηλαδή βγαίνει από την περιοχή χωρίς σύνορα της ελεύθερης διακίνησης μεταξύ των χωρών της Ένωσης ( το καραντίνα το έχουν σε εισαγωγικά λες και δεν ξέρουμε πόσες μολυσματικές νόσους θεωρεί η αρία φυλή των βόρειων ότι κουβαλάμε όλοι οι νότιοι – ειδικά μάλιστα όσοι έχουν κολλήσει τον ιο της «αλληλεγγύης» που είναι ο πιο επικίνδυνος για τον καπιταλισμό).

Μια σύσκεψη Ευρωπαίων θα συζητήσει το σχέδιο να σφραγιστούν οι «Ευρωπέη» Έλληνες εκτός Σένγκεν για δύο χρόνια, πίσω από ένα νέο ΕΕ φράχτη συνόρων στα Βαλκάνια. (Διαβατήρια στα δόντια λέμε, και ξαναλέμε.)

Οι χώρες της βόρειας Ευρώπης είναι πολύ ταραγμένες (τύπου «τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω») που η Ελλαδόπλεμπα έχει ανοίξει μόνο ένα από τα 5 κέντρα κράτησης και καταγραφής προσφύγων που συμφώνησε να κάνει με την βοήθεια της EE.

«Αν η κυβέρνηση της Αθήνας δεν κάνει περισσότερα για να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα, τότε πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά η προσωρινή εξαίρεση της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν»  είπε η Johanna Mikl-Leitner, υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας. «Είναι μύθος ότι τα ελληνο-τουρκικά σύνορα δεν μπορούν να ελεγχθούν». (Σωστά, πώς δεν μπορούν; Με μία πέτρα στο λαιμό του καθένα που μπαίνει στις βάρκες, ή με μια –δυο μεραρχίες ακροβολισμένες κι από δω κι από κει να πυροβολούν τις βάρκες όλα γίνονται– και αυτό δεν το είπε, στη συνέντευξη Τύπου, η μαντάμ.)

Με βάση ένα σχέδιο Βήτα το σύνορο για την ελεύθερη διακίνηση της Σένγκεν περιοχής θα μπορούσε να γίνει η Σλοβενία η Κροατία ή η Ουγγαρία (γιατί εμείς εδώ δεν βάλαμε, τουλάχιστον φανερά, τρικλοποδιά σε αρκετούς πρόσφυγες, όπως η φασίστω φωτογράφος Λάζλο που είχε ρίξει κάτω τον Σύρο πατέρα με το παιδάκι στην αγκαλιά, ώστε να κερδίσουμε την εύνοια των πολιτισμένων μας εταίρων).

Τα σημεία αυτά που ενδέχεται να αποτελέσουν το νέο σύνορο της Ένωσης, θα είναι στελεωμένα με ΕΕ συνοριοφύλακες με την δύναμη (οπωσδήποτε και τη «σωματική»), να αναχαιτίσουν πρόσφυγες που κατευθύνονται στη Γερμανία ή στη Σουηδία.

«Το ευκολότερο σχέδιο θα ήταν να μπει η Ελλάδα σε καραντίνα» είπε ένας ΕΕ διπλωμάτης.

Όσοι αιτούνται άσυλο και δεν είναι διατεθιμένοι να μείνουν στην Κροατία, τη Σλοβενία ή την Ουγγαρία (όπου βεβαίως θα καλοπεράσουν, αν θυμηθούμε τα πρόσφατα βίντεο που τους πετούσαν το φαΐ στον αέρα κι έπεφτε χάμω στα κέντρα κράτησης) θα επαναπροοωθούνται στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Με τη βοήθεια ένοπλων φρουρών η Μακεδονία χτίζει ένα συρμάτινο φράχτη –ΝΑ!- με το συμπάθειο, στα σύνορά της με την Ελλάδα. Για να επισπευστούν, δε, οι διαδικασίες επεξεργασίας των αιτημάτων ασύλου η Γερμανία προτείνει να στηθούν κέντρα στα σύνορα με την Αυστρία (ώστε να ξαποστέλνονται τάχιστα όσοι δεν πληρούν τους όρους αίτησης ασυλίας και να πάνε να ψοφήσουν αλλού).

Ο Thomas de Maiziere υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας είπε ότι η αστυνομία απωθεί καθημερινά 200 από τους 2000 που προσπαθούν να μπουν στη Γερμανία, γιατί ζητούν άσυλο στη Σουηδία την Ολλανδία ή τη Δανία.

Και σύμφωνα με την επείγουσα ανακοίνωση που δημοσίευσε η Konnectiva για τους πρόσφυγες  «οποιοσδήποτε δεν αιτείται ασύλου στη Γερμανία και θέλει να μπει στη Γερμανία παράνομα» συνέχισε ο de Maiziere «δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίσκεται εδώ». (Νάτα μας… άπαιχτες μας οι νέες προσποιήσεις – τύφλα νά΄χει το NBA, θείο!)

Η Αυστρία επίσης έβαλε όριο για 37.500 αιτούντες άσυλο αυτή τη χρονιά, που αναμένεται να εξαντληθεί την άνοιξη. «Αυτό που βιώνουμε δεν έχει να κάνει με την αναζήτηση προστασίας, αλλά χώρας με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» είπε η Αυστριακή Mikl-Leither.

Τέλος να επαναλάβουμε ότι οι «μένουμε Ευρώπη» να ετοιμάζουν χαμογελαστές selfie με τα αεροπορικά εισιτηριάκια του ταξιδιού τους και τα διαβατηριάκια τους ανά χείρας.

403221_10150518686812819_711912818_9016997_877578703_n

Σχολιάστε